Esdeveniments

Viu la història d'una ciutat sorprenent on es pot descobrir una civilització mil·lenària. Sopar sota les voltes del circ romà, perdre's pels carrerons de la Part Alta on es conserva intacta l'essència de la ciutat medieval o fer un vermut immers en més de 2.000 anys d'història. Aquest és l'autèntic Patrimoni de la Humanitat de Tarragona!
Un patrimoni fet de monuments transcendentals per a la història, de racons capaços de traslladar-nos a èpoques romanes, medievals, modernes i modernistes, però també un patrimoni fet de persones, d'històries humanes, de petits moments i emocions.

Activitats
Rutes temàtiques

Apuntar-se a una de les rutes temàtiques, la Tarragona romana o medieval. La primera descobreix els edifcis més importants de la ciutat romana amagats a la Part Alta de Tarragona, mentre que la segona recorre el patrimoni artístic medieval, encapçalat per la Catedral que corona aquesta visita pujant al seu campanar, el punt més alt de Tarragona.

Segway

A ritme de Segway, la millor opció per a conèixer Tarragona d'una manera còmoda i divertida. Els tours en Segway et portaran pels llocs més
emblemàtics de la ciutat. Podràs triar entre diferents recorreguts urbans, platja o muntanya.

A peu per Tarraco, descobrir edificis monumentals romans que s'han conservat sencers, llegint làpides romanes incrustades a les parets, recórrer la seva costa d'una platja a una altra contemplant vil·les romanes, monuments funeraris, una pedrera romana màgica, un arc de triomf o l'imponent aqüeducte romà. Tots aquests camins es poden recórrer a peu, passejant per recorreguts aptes per a tots els públics.

Viure la història

Viure la història, La història ens parla de la humanitat, de passions, il·lusions, crims i heroïcitats: parla de qui som. Descobreix a través de
personatges de l'època com vivien fa 2000 anys a Tarragona a través d'una reconstrucció històrica, on s'expliquen entre altres coses com era la nit abans de la lluita dels gladiadors o el poder de Roma a la capital provincial de Tàrraco. Els recintes de l'amfiteatre i el circ romà cobren vida.

Plats típics

Provar qualsevol dels plats típics com el romesco, una barreja de productes de la terra com ametlles , avellanes , pebrot i oli d'oliva, amb el millor peix. Altres plats mariners típics són la sarsuela i el fideujat, així com el peix blau amb denominació d'Origen Tarragona.

Tallers de gastronomia

Participar en un taller de gastronomia romana, una experiència singular a través d'un taller en format de dinar o sopar on descobrirà els secrets de la cuina romana que han perdurat fins als nostres dies. Tacte, gust i olfacte són els protagonistes d'un tast de cultura romana.

Castells

Viure una de les grans passions dels tarragonins, els Castells, participa a un dels seus assajos.

Cellers

Visitar els cellers i aproximar-se al món de les cates de vins. Els vins de la DO Tarragona ja eren famosos a l'època dels romans i es consideraven dels més preuats de l'Imperi. Coneix el celler del Vermut Yzaguirre en una visita guiada seguida d'un tast dels seus productes: vi de missa DO Tarragona, vins negres de guarda, vinagres, sangria i vermut Yzaguirre, vermut elaborat segons la nostra fórmula centenària, molt apreciada per tots els consumidors que afirmen provar un dels millors aperitius del món.

Practicar el swing

Practicar el swing. Tarragona ofereix també la possibilitat de practicar el golf. Un camp de 18 forats acull diferents certàmens d'alt nivell, oferta que es complementa amb altres sis camps que es troben als voltants.

Descobrir la singularitat

Descobrir la singularitat dels establiments situats a la Part Alta de la ciutat, on podem trobar antiquaris i excepcionals joiers.

Excursions d'un dia

Excursions d'un dia. L'oferta propera inclou el complex d'oci de Port Aventura, les rutes del Parc Natural del Delta de l'Ebre, les platges de la Costa Daurada, els monestirs cistercencs i els cellers del Priorat.