Congressos

El clima de Tarragona, la seva llum i la seva ubicació al costat del Mediterrani segueixen sent els principals atractius de la ciutat com a destinació. Però no en són els únics: també compta amb espais únics per a esdeveniments com l'amfteatre romà o el Palau de Congressos amb les seves parets de roca natural. També es poden amenitzar amb lluites de gladiadors, espectacles de castellers, visites als cellers de la DO Tarragona o a Port Aventura o amb la pràctica d'esports aquàtics i activitats outdoor durant qualsevol mes de l'any.

Espais

Palau Firal i de Congressos de Tarragona es caracteritza per una de les seves parets, de roca natural, present a totes les plantes de l'edifici, així com per les seves enormes arcades. Compta amb dos auditoris i 12 sales equipades i pot acollir a 1.145 persones a la sala principal. A la planta -2 es troba un espai polivalent de 3.000m2 per a exposicions i banquets.

El recinte firal , annex al Palau, inclou una esplanada a l'aire lliure de 3.275m2, que es pot utilitzar com a aparcament o zona d'exposició. El seu interior disposa de 2.100m2 , amb una capacitat per a 1.800 pax.

El Seminari

"El Seminari", Centre Tarraconense. Aquest espai al costat de la Catedral acull part de la història de Tarragona: un tram de muralla romana i la Capella de Sant Pau del X.XIII dins d'uns magnífcs claustres neoclàssics. Un espai únic on fer-hi reunions de 15 persones o actes de fins a 300 persones en un marc de gran bellesa històrica

Tarraco Arena Plaça

Tarraco Arena Plaça. Una proposta d’espai polivalent en un edifci emblemàtic de Tarragona completament renovat, remodelat i transformat en un equipament únic a disposició dels tarragonins i de tots els visitants nacionals i estrangers. La imponent zona central, la seva gran capacitat (10.800 persones), la seva acústica i el seu equipament converteixen la TAP en un espai ideal per realitzar a la ciutat de Tarragona grans esdeveniments nacionals i internacionals.

La Boella

La Boella. Aquest centre de convencions inclou un hotel amb encant, jardins i diverses sales, entre elles el Gran Pavelló amb capacitat per a 600 pax.

PortAventura Business & Events

PortAventura Business & Events. Mediterranean Meetings: Conference Destination. Tot el que la vostra empresa necessita per a què el vostre esdeveniment sigui tot un èxit és al vostre abast amb PortAventura Business & Events: un gran centre de convencions amb més de 15.000 m2, versàtil, perfectament equipat amb tecnologia d'última generació i dotat de 18 sales multi funcionals amb capacitat per a acollir fins a 3.0000 persones. Cinc hotels de 4 estrelles i un hotel de 5 estrelles (Mansión de Lucy) amb un total de 2.200 habitacions. Restauració pròpia d'alta qualitat en més de 30 restaurants. PortAventura Park, un parc d'oci amb diferents àrees temàtiques de què podeu gaudir en exclusiva. Activitats de golf i de team-building, espectacles... Tot això, immers en l'encís d'un entorn mediterrani. Comunicacions excel·lents i a menys d'1 hora de l'aeroport de Barcelona. També compta amb Ferrari Land, el primer parc europeu de la marca més valuosa del món.

Passeig Arqueològic

Passeig Arqueològic. Muralles romanes. Molt adequades per a recepcions o actes a l'aire lliure, amb capacitat per a 500/600 persones.

Amfiteatre

Amfiteatre. Espai emblemàtic que destaca per la seva importancia històrica i vistes al mar.

Auditori del Camp de Mart

Auditori del Camp de Mart. Auditori exterior al costat de la muralla romana amb capacitat fns a 1.787 pax.

Castell de Tamarit

Castell de Tamarit. A 10 minuts del centre de Tarragona, aquest espai es troba situat en una pineda davant del mar, envoltat d'història i d'una gran bellesa. Disposa d'una sala diàfana amb llum natural per donar cabuda a 350 personaes i una zona d'aperitiu als jardins de la piscina al costat del mar.