Actualitat
El barri del Serrallo de Tarragona ha estat presentat oficialment aquest divendres 20 de novembre com a Barri Mariner de Catalunya, distintiu que atorga l’Agència Catalana de Turisme (ACT). La presentació, que ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Cambrils, s’ha pogut seguir en directe al canal
Llegeix més
Save Tourism Certified és un segell de garantia i certificació de la implementació del Sistema de Prevenció per a la Salut enfront la COVID19. El Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE) ha certificat l’obtenció d’aquest segell en la categoria de Turisme MICE al Palau Firal i de Congressos de
Llegeix més
Les circumstàncies i actuacions produïdes en l'àmbit de la celebració de congressos mèdics, reunions i esdeveniments corporatius estan tenint afectacións greus i directes sobre l'activitat que s'exerceix des del nostre sector.
Llegeix més
L’associació OTG West Europe va reunir 3.000 distribuidors independents de l’empresa de cosmètica Nu Skin provinents de tot el món a Tarragona.
Llegeix més
El congrés de la Sociedad Española de Estrabologia y Oftalmologia Pediatrica es va celebrar a Tarragona, reunint a més de 500 metges de tot Espanya.
Llegeix més
La 64 edició del Congrés de la Sociedad Española de Ortodoncia y Ortopedia Dentofacial es va celebrar del 6 al 9 de juny a Palau de Congressos de Tarragona.
Llegeix més