Congressos

Finalitza el 64 Congrés de la SEDO a Tarragona


La 64 edició del Congrés de la Sociedad Española de Ortodoncia y Ortopedia Dentofacial es va celebrar del 6 al 9 de juny a Palau de Congressos de Tarragona i va reunir més de 700 congressistes. Fins al 9 de juny es va desenvolupar un interessant programa científic articulat al voltant de la ortodòncia interdisciplinària. El 64 congrés de la SEDO va incloure ponències d’especialistes de diversos àmbits vinculats a l’ortodòncia i l’odontologia.

Aquest esdeveniment científic, que se celebra sota el lema “Unint esforços, unint equips” serveix, un cop més, de punt de trobada perquè, tant ortodoncistes consolidats, com a estudiants d’ortodòncia, i odontòlegs interessats en l’ortodòncia en les seves clíniques, comparteixin coneixements i experiències de cara al fet que l’especialitat progressi i els pacients puguin beneficiar.

El Doctor Andreu Puigdollers, President del Comitè Organitzador del Congrés, i el Doctor Juan Carlos Pérez Varela, President de la SEDO, van donar la benvinguda oficial a tots els assistents, abans de l’inici de la presentació dels casos clínics i comunicacions orals.